Webchat IRC #linuxon
Utorok, 7. február 2012 Meniny majú: Dnes: Vanda Zajtra: Zoja
Slovak English French German Hungarian Italian Polish Russian Spanish

LinuxON.sk - Linux a OpenSource portál

Veľkosť písma

Šírka

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma

OSuse 11.3 chyba po instalacii
(1 prehliadajúci) (1) hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

TÉMA: OSuse 11.3 chyba po instalacii

OSuse 11.3 chyba po instalacii 29.07.2010 09:21 #6050

• Igor
Uz pri instalacii som mal niek problemy s pripojenim oddielu /home , kde mi vyhadzovalo chybu ze niaky balik nema kontrolny sucet ako je v repozite tak som to ignoroval . Po dokonceni instalacie mi nabehlo graficke prostredie uplne bez problemov avsak ked som chcel ist do zlozky home tak mi vyhadzovalo chybu , ze nieje nainstalovany potrebny program na prezeranie zlozky , tak som zo zoznamu zvolil konqueror a hned nato mi nespocetne vela krat otvorilo zlozku home a neslo to zastavit . Restartoval som system a po znovuprihlaseni som videl iba ciernu obrazovku , ale najlepsie natom je ze ked stacim alt+F2 tak si kludne mozem vybrat akukolvek aplikaciu ale nic ostatne nejde ako panel alebo plocha uplne nic . Skusal som aj opravu prikazom sax2 ale vobec mi nefungoval . Mohol by mi niekto poradit ako dalej , a aby som nezabudol graficku kartu mam nvidia ak by to pomohlo .

Re:OSuse 11.3 chyba po instalacii 29.07.2010 11:28 #6053

• NiNu
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Platinum Boarder
  • Arch Linux - Openbox
podla mna ignorovat chyby pri instalacii je ta najvacsia chyba ... Treba to riesit hned vtedy ...
Ty mas /home na zvlast particii ? Alebo ako mas rozdeleny disk?

Re:OSuse 11.3 chyba po instalacii 29.07.2010 11:37 #6054

• igor
disk mam deleny :
1. swap 2GB
2. korenovy oddiel 20GB ext4
3. home 270GB ext4

a k tym chybam pri instalacii ,vyhadzovalo mi tabulku s moznostami:1.neinstalovat dany subor - ked som vybral tuto, tak instalacia pokracovala
2.instalovat dany subor - instalacia sa prerusila

Re:OSuse 11.3 chyba po instalacii 29.07.2010 13:23 #6055

• TomasHanzel
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • OpenSuSE + KDE 4,5, GNOME 3
ahoj, inštaloval si z CD, alebo DVD? 32 alebo 64 bit? Kontrolný súčet ISO súboru, alebo následné overenie média pri inštalácií prebehlo úspešne? Nepamätáš si presný názov balíka, ktorý bol (je) problémový?
Close the Windows, Open Source

Re:OSuse 11.3 chyba po instalacii 29.07.2010 14:01 #6056

• Igor
Instaloval som z DVD , 64-bit verzia. Kontolny sucet md5 brebehol v poriadku aj kontrola media pred instalaciou , ale blik , ktory mi robil chyby si jeho nazov nepametam , ale keby bolo treba mozem spustit instalaciu, aby som zistil jeho nazov.

Re:OSuse 11.3 chyba po instalacii 29.07.2010 18:37 #6058

• TomasHanzel
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • OpenSuSE + KDE 4,5, GNOME 3
Igor napísal:
Instaloval som z DVD , 64-bit verzia. Kontolny sucet md5 brebehol v poriadku aj kontrola media pred instalaciou , ale blik , ktory mi robil chyby si jeho nazov nepametam , ale keby bolo treba mozem spustit instalaciu, aby som zistil jeho nazov.

tak teda vyskúšaj nanovo inštaláciu, a opiš si presný popis chyby. To bude najlepšie.
Close the Windows, Open Source

Re:OSuse 11.3 chyba po instalacii 29.07.2010 19:11 #6060

• Igor
nakoniec som urobil novu instalaciu , kde som si vybral iba zakladne baliky a instalacia prebehla bez problemov , a zkontroloval som znovu install medium a bolo poskodene takze chyba boli asi na disku ak sa nemyslim ?

Re:OSuse 11.3 chyba po instalacii 29.07.2010 19:29 #6062

• NiNu
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Platinum Boarder
  • Arch Linux - Openbox
takze nakoniec dvd-cko bolo zle ... a teraz ti uz Suse ide normalne?

• Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Doba nahrávania stránky: 0.36 sekúnd
Navigácia Forum
Internetový portál pre užívateľov, fanúšikov, záujemcov operačného systému linux a voľne šíriteľného softvéru. Viac... | Podporte nas... | Reklama Partneri: www.megainzercia.eu
LinuxOn.sk IRC Buďte s nami aj na IRC. #linuxon@irc.freenode.net
Ako nato sa dočítate tu alebo použite IRCwebchat
 Hostia: 1467  a člen: 1