Webchat IRC #linuxon
Utorok, 7. február 2012 Meniny majú: Dnes: Vanda Zajtra: Zoja
Slovak English French German Hungarian Italian Polish Russian Spanish

LinuxON.sk - Linux a OpenSource portál

Veľkosť písma

Šírka

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Projekty???

Projekty??? 17.07.2010 13:36 #6006

• Eric
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Expert Boarder
  • Ubuntu 10.04 LTS
co tak robit nejake komunitne projekty prostrednictvom LinuxOn??? nemal by niekto zaujem??
Cogito, ergo sum.
Myslím, teda som.
-----------------------------------
som lama, ja to viem, ale uz to nezmenim

Re:Projekty??? 17.07.2010 13:50 #6007

• NiNu
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Platinum Boarder
  • Arch Linux - Openbox
Co mas na mysli pod pojmom komunitne projekty ???

Re:Projekty??? 17.07.2010 13:54 #6008

• Eric
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Expert Boarder
  • Ubuntu 10.04 LTS
tak ja neviem.. nieco, k comu by sme mohly vsetci co sme tu prispiet. tvorba nejakeho software, alebo nieco podobne... alebo nejaku online podporu pre uzivatelov linuxu napirklad cez program gbridge alebo nieco podobne... ja neviem nieco treba vymysliet aby sa tu nieco dialo... nie?
Cogito, ergo sum.
Myslím, teda som.
-----------------------------------
som lama, ja to viem, ale uz to nezmenim

Re:Projekty??? 17.07.2010 16:02 #6009

• TomasHanzel
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • OpenSuSE + KDE 4,5, GNOME 3
Eric napísal:
tak ja neviem.. nieco, k comu by sme mohly vsetci co sme tu prispiet. tvorba nejakeho software, alebo nieco podobne... alebo nejaku online podporu pre uzivatelov linuxu napirklad cez program gbridge alebo nieco podobne... ja neviem nieco treba vymysliet aby sa tu nieco dialo... nie?

Ahoj,

touto myšlienkou sa zaoberáme už dlhší čas. Príd niekedy na náš IRC kanál, aj keď "hlavný človek myšlienky" je momentálne na prázdninách bez netu . Tam sa rozoberalo a aj rozoberať bude, čo také pod taktovkou LinuxON vymyslieť. Iste privítame i nápady ktoré pomôžu ľuďom a užívateľov či samotnému LinuxON.sk.
Close the Windows, Open Source

Re:Projekty??? 17.11.2010 15:20 #6720

• jozef bakoš
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Senior Boarder
  • Gentoo
TomasHanzel napísal:
Eric napísal:

Ahoj,

touto myšlienkou sa zaoberáme už dlhší čas. Príd niekedy na náš IRC kanál, aj keď "hlavný človek myšlienky" je momentálne na prázdninách bez netu . Tam sa rozoberalo a aj rozoberať bude, čo také pod taktovkou LinuxON vymyslieť. Iste privítame i nápady ktoré pomôžu ľuďom a užívateľov či samotnému LinuxON.sk.

Podľa mňa sa to neoplatí jedného času som to robil cez icq a problém bol v lenivosti tých, ktorý tu pomoc potrebovali. Menej času by ma stalo sadnúť do auta a isť to k nemu spraviť ako mu vysvetliť že čo je bash.
Gentoo

Re:Projekty??? 18.11.2010 05:01 #6725

• Elven
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Gold Boarder
  • Greenie 8M GNOME
no... ja dake mudre komunitne veci robim, a som velmi rad, ze sem tam prave niekto z LinuxON pomoze, napriklad taky NiNu alebo Tomas H
Tento podpis naznacuje fakt, ze som zatial ziadny inteligentny popis nenapisal. Preto je tento popis taky jednoduchy, neinteligentny a pri spravnom pohlade uplne zbytocny.

Re:Projekty??? 18.11.2010 11:38 #6729

• TomasHanzel
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • OpenSuSE + KDE 4,5, GNOME 3
Elven napísal:
no... ja dake mudre komunitne veci robim, a som velmi rad, ze sem tam prave niekto z LinuxON pomoze, napriklad taky NiNu alebo Tomas H

Ja? Ako?
Close the Windows, Open Source

Re:Projekty??? 18.11.2010 12:17 #6730

• Elven
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Gold Boarder
  • Greenie 8M GNOME
no... sem tam nieco mudre povies, dovolujes spravicky o veciach suvisejucich s greenie (co je zaujimava situacia. vyjde 10 novych distribucii a niektore serveri spomenu 9 z nich - vsetky okrem tej miestnej ), trpis moje "spamovanie" fotogalerie...
Tento podpis naznacuje fakt, ze som zatial ziadny inteligentny popis nenapisal. Preto je tento popis taky jednoduchy, neinteligentny a pri spravnom pohlade uplne zbytocny.
  • Strana:
  • 1
  • 2
Doba nahrávania stránky: 0.40 sekúnd
Navigácia Forum
Internetový portál pre užívateľov, fanúšikov, záujemcov operačného systému linux a voľne šíriteľného softvéru. Viac... | Podporte nas... | Reklama Partneri: www.megainzercia.eu
LinuxOn.sk IRC Buďte s nami aj na IRC. #linuxon@irc.freenode.net
Ako nato sa dočítate tu alebo použite IRCwebchat
 Hostia: 1481  a člen: 1