xchg napísal:
Obhajim to ze forum sa zda trochu chaoticke. To je tym, ze povodne existovalo len forum ako samostatny projekt, a to da potom skopcilo sem. Takze tu je anketarium a pod

. Ale opravit by to chcelo no

Zdá sa byť chaotické. To je všetko. Tak či onak, všetko ide do správ a noviniek (teda kam patrí pokiaľ ide o správy), zadelenia dávajú samotný autori správ (NiNu a aj ja v prípade noviniek najčastejšie) a dám krk za to, že všetko je tak, ako má byť. Pokiaľ si zoberiem do úvahy tebou spomenutý Lamp na Ubuntu XY, tak správa definuje Návod ale i konkrétnu distribúciu. (Samozrejme viac návod, ako to, na ktorú dist. je určená), teda nič tým nepokazil. Flash Player a GnoMenu - ide o tip (informuje o možnosti inštalvoať vydaný Flash ale i tip mať miesto toho menu, čo Gnome má, mať iné GM.
ArchLinux - skutočne je tu zaradenie zle určené, pretože ide skutočne o Návod (článok ktorý sa zaoberá možnosťou niečo naučiť), takže toto opravím. Typickým článkom je napr:
www.linuxon.sk/clanky/vseobecne/12-linuxvswindows teda Linux VS Windows.
Teraz celkovo k pripomienkam - nabudúce skús trochu iný názov témy, znie hrôzostrašne - zľakol som sa, čo sa deje. *Zas taký problém to nieje, pretože nekazí funkčnosť portálu.
Návrhy - veľmi dobre spracovaný zoznam, súhlasím. Autori, drtiť prosím.
Fórum - prerába sa každým dňom, to že nie je vidno zmeny, neznamená, že nič sa nedeje. AKo autor máš právo vytvoriť tému v na to určenej sekcií, prípadne spýtať sa kontaktom niekoho z Adminov (Na mňa kontakt máš) a tak to riešiť. Ale Prispením za ten návrh Vďaka, hodí sa. Aj čo sa týka pripomienok. Tak to má byť.