Webchat IRC #linuxon
Utorok, 7. február 2012 Meniny majú: Dnes: Vanda Zajtra: Zoja
Slovak English French German Hungarian Italian Polish Russian Spanish

LinuxON.sk - Linux a OpenSource portál

Veľkosť písma

Šírka

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma

TÉMA: Oficialne spusteny?

Oficialne spusteny? 07.12.2009 23:46 #3199

• xchg
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Platinum Boarder
Nemohol som si nevsimnut ze zmizol napis BETA v pravom rohu. Je to len dosledok vianocneho dizajnu alebo uz je to naostro? .

Re:Oficialne spusteny? 08.12.2009 02:01 #3204

• TomasHanzel
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • OpenSuSE + KDE 4,5, GNOME 3
Dôsledok vianočného dizajnu (sme radi, že si si všimol).

"Oficiálne spustený " ešte stále nie. Fungujeme bez problémov, všetko už ide ako má byť, ale chýbajú dorobiť blogy (ktoré sú pomerne funkčné - dúfam že ma Robino nezabije ). + Obsahovosť niektorých prázdnych miest (Nová položka Foto, Nová položka Fórum > Linux a Hardware atď).

Aj keď...oficiálne už fungujeme . Asi toľko z mojej strany, nakoľko sa rozoberie slovo oficiálne neviem. Ako som hore uviedol, už fungujeme. Akurát nie je to na 100%. (tým myslím všetky možnosti dostupné pre návštevníka). Každopádne, Róbert povie viac čo a ako. Aj tak ide len o dizajn, ktorý sa mimochodom mne páči a robil ho práve Róbert.
Close the Windows, Open Source

Re:Oficialne spusteny? 10.12.2009 01:28 #3240

• rabgulo
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Senior Boarder
  • Cesta je cieľom.
Troska (dufam, ze prinosnej) kritiky bez diakritiky .
  • divne zvolena domena, skoro akoby ste si naschaval vybrali linuxon , ktore sa velmi podoba na linuxos - ci uz je to nahoda alebo nie, s tym sa uz nic nenarobi
  • Podujatia - vsimol som si ze sa tam zapisuju aj rozne vydania distribucii, co je samozrejme super. ale nedalo by sa premenovat to na tej vrchnej liste a v menu na "Udalosti". myslim, ze to viac vystihuje, co tam navstevnik najde.
  • Uzivatel - zase chybicka vo vrchnej liste. v ponuke uzivatel mi vyskakuje aj "vlozit clanok" a "vlozit odkaz" - sice mi to hodi 404, ale zbytocne to matie.
  • pravdepodobne chcete este popracovat na fore a prehazdat nejako temy (napr."100 % Funkčný Hardware v Linuxe") do kategorie "LINUX - kompatibilný hardvér".
  • Odkazy - toto je tiez pravdepodobne v stadiu riesenia. ale bolo by fajn keby tych odkazov pribudlo a keby tam boli aj klucove odkazy ako kernel.org, freshmeat.net, sourceforge, distrowatch,...
  • Ankety - casom, ked bude ankiet vela zacne byt nepouzitelne (chap dost nepohodlne) vyberat nejaku anketu z toho vysuvacieho zoznamu. odporucam to prerobit na nejaky normalny, pekny, textovy zoznam odkazov na dane ankety (trebars aj tabulku).
  • Foto - absolutne nechapem hierarchii, je to neprehladne a skarede. vlastne nechapem ani funkcii.
  • a este Uvod - lezie mi tam na nervi ten javascriptovy box, zaprve to deformuje obrazky a zadruhe je to animovane a na mna osobne to posobi rusivo
Este dodam, ze inak sa mi novy linuxovy portal LinuxON.sk velmi paci. A preto chvalim snahu celeho LinuxON timu a zaroven im dakujem.
Posledná úprava: 10.12.2009 01:36 Napísal rabgulo.

Re:Oficialne spusteny? 10.12.2009 02:16 #3241

• Janico
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Junior Boarder
Zdar ragbulo, najprv ti poviem pozeral som si tvoju stranku, ze sme chodili na rovnaku strednu skolu teda ja aj byvam v ST. Vtedy za volala SPSE....
- Co sa tyka kritiky na stranku mas aj pravdu ale stranka este neni oficialne spustena, tak chalani na nej pracuju, este sa planuje rozsirit o blogy...
- Inac aj mne sa zdala byt podobna domena linuxon a linuxos
- Ankety su v pohode, ja to hned joomlacky balik
- Tak niekedy sa hovori ze v jednoduchosti je krasa, niekedy velka presperkovanost skodi, co sa tyka toho boxu, to tiez je modul a mne az tak nevadi a plni si tam ulohu ze zobrazuje vsetky novinky teda clanky, navody atd, bez neho by na prvej stranke boli len clanky ale je to vec admina

Re:Oficialne spusteny? 10.12.2009 03:03 #3243

• TomasHanzel
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
rabgulo napísal:
Troska (dufam, ze prinosnej) kritiky bez diakritiky .
  • divne zvolena domena, skoro akoby ste si naschaval vybrali linuxon , ktore sa velmi podoba na linuxos - ci uz je to nahoda alebo nie, s tym sa uz nic nenarobi
  • Podujatia - vsimol som si ze sa tam zapisuju aj rozne vydania distribucii, co je samozrejme super. ale nedalo by sa premenovat to na tej vrchnej liste a v menu na "Udalosti". myslim, ze to viac vystihuje, co tam navstevnik najde.
  • Uzivatel - zase chybicka vo vrchnej liste. v ponuke uzivatel mi vyskakuje aj "vlozit clanok" a "vlozit odkaz" - sice mi to hodi 404, ale zbytocne to matie.
  • pravdepodobne chcete este popracovat na fore a prehazdat nejako temy (napr."100 % Funkčný Hardware v Linuxe") do kategorie "LINUX - kompatibilný hardvér".
  • Odkazy - toto je tiez pravdepodobne v stadiu riesenia. ale bolo by fajn keby tych odkazov pribudlo a keby tam boli aj klucove odkazy ako kernel.org, freshmeat.net, sourceforge, distrowatch,...
  • Ankety - casom, ked bude ankiet vela zacne byt nepouzitelne (chap dost nepohodlne) vyberat nejaku anketu z toho vysuvacieho zoznamu. odporucam to prerobit na nejaky normalny, pekny, textovy zoznam odkazov na dane ankety (trebars aj tabulku).
  • Foto - absolutne nechapem hierarchii, je to neprehladne a skarede. vlastne nechapem ani funkcii.
  • a este Uvod - lezie mi tam na nervi ten javascriptovy box, zaprve to deformuje obrazky a zadruhe je to animovane a na mna osobne to posobi rusivo
Este dodam, ze inak sa mi novy linuxovy portal LinuxON.sk velmi paci. A preto chvalim snahu celeho LinuxON timu a zaroven im dakujem.

Wau, skusim odpovedať ako ten ktorý vie viac.
Doména bola dohodou, LinuxOS s tym nema nic a podobnosť je naozaj len náhodná.

Udalosti = podujatia...Niečo sa s tým dá spraviť, Asi sa spraví kategória pod jedným názvom s rozbalením na distribúcie a podujatia ako také

Uzivatel ktory nema prava autora nemoze vkladat clanky navody ani spravy. Tie moze odosielat do redakcie alebo nam na maily. Opravime, bud dame moznost pisat spravy a novinky uzivatelom vsetkym, alebo to zmizne pre "neautorov". Velmi vhodna pripomienka.

Fórum a témy sú v štádiu rozrobenia, je možnosť všimnúť si malý rozdiel už pri vrchnom menu Fórum kde sa doplňuje obsah (to bude akýsi slovník, rozcestník alebo jednoducho sa tam budú dať nájsť info o hw a sw). Forum a témy sa prerobia

Odkazy - rieši sa, bolo by dobré vložiť sem dôležité odkazy a my ich doplníme. Kľudne do tejto témy, ja riešim články a všetko okolo portálu, zháňam možné ceny pre súťaž atď, Róbert (trebor) okrem vlastnej práce tiež portál a je hlavným programátorom. Takže ako stíhame sme radi. Ešte raz, treba nám pomôcť budeme radi.

Ankety sú celkom fajn, na uvodnej je vždy aktuálna anketa, ktorá je prioritná. No uvidíme. Nie je to prvoradé.

Foto - pracuje sa, ide o upload vašich screenov a desktopov, a tu budu aj zverejnene fotogaleria k článkom.

Uvodny box, ..nie kazdemu sedi, myslim ze si prvy ktory sa na to ozval, mozno ostatny tiez, mne osobne sa zdá byť vysoko informatívny a trochu iný, nestaticky a tým pádom som skôr za to nechať ho a nemeniť.

...neoficialne. Odpuste chyby, nezmysli atd, zena spi akeby vedela ze pisem v noci zabije ma . Velmi pekne ti dakujeme za kazdú pripomienku a sme nesmierne štastný že sa ti portál páči. Verím že bude dobre slúžiť. KAždá pripomienka je pre nas vzacna a je dobre o nej vediet. Chcem upozorniť že na portali sa stale pracuje, stale sa niečo rieši (viditelne to vidim len ja a trebor). Ked sa vsetko spravi, myslim ze kazdy si pride na svoje. Velmi dakujeme za kazdu pomoc, clankom, navrhom, pripomienkou, spravou. Prosim preto o strpenie, ak nieco nie je podla vasich predstav. Nasa snaha je obrovska a myslim ze to je aj vidiet.

Ešte raz ti velmi pekne dakujem za pochvalu aj pripomienky. Tomas Hanzel - sefredaktor timu LinuxON.sk.

Re:Oficialne spusteny? 10.12.2009 03:17 #3244

• rabgulo
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Senior Boarder
  • Cesta je cieľom.
Ja som ani nechcel nikoho urazat, ani nic take. Viem, ze na portali sa este pracuje a prave preto som spravil nejaku spatnu vazbu.
Trvam si ale na svojom tj. ankety mi ale moc v pohode nepridu. Neviem si predstavit, ze bude 200 ankiet a ja si to budem vyberat z vysuvneho zoznamu. A ten animovany box? Mas pravdu, je to viac menej vec nazoru, ale aspon tie obrazky by to deformovat nemuselo.

Re:Oficialne spusteny? 10.12.2009 03:32 #3245

• TomasHanzel
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
rabgulo napísal:
Ja som ani nechcel nikoho urazat, ani nic take. Viem, ze na portali sa este pracuje a prave preto som spravil nejaku spatnu vazbu.
Trvam si ale na svojom tj. ankety mi ale moc v pohode nepridu. Neviem si predstavit, ze bude 200 ankiet a ja si to budem vyberat z vysuvneho zoznamu. A ten animovany box? Mas pravdu, je to viac menej vec nazoru, ale aspon tie obrazky by to deformovat nemuselo.

Neurazil si, dufam ze som take nespomenul ani ja. Zatial teda toľko ako som písal hore. Berieme do úvahy a sme radi, že si prejavil snahu pomôcť a aj pripomienkoval. Keď niečo objavíš, kľudne znovu môžeš napísať. Na to je tu táto téma.

Re:Oficialne spusteny? 10.12.2009 03:56 #3246

• TomasHanzel
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
K tym boxom, stačí aby som pomenil obrázky z väčším rozlíšením a deformácia zmizne. Dám sa ráno dotoho.
Doba nahrávania stránky: 0.46 sekúnd
Navigácia Forum
Internetový portál pre užívateľov, fanúšikov, záujemcov operačného systému linux a voľne šíriteľného softvéru. Viac... | Podporte nas... | Reklama Partneri: www.megainzercia.eu
LinuxOn.sk IRC Buďte s nami aj na IRC. #linuxon@irc.freenode.net
Ako nato sa dočítate tu alebo použite IRCwebchat
 Hostia: 1432  a člen: 1