rabgulo napísal:
Troska (dufam, ze prinosnej) kritiky bez diakritiky

.
- divne zvolena domena, skoro akoby ste si naschaval vybrali linuxon
, ktore sa velmi podoba na linuxos - ci uz je to nahoda alebo nie, s tym sa uz nic nenarobi - Podujatia - vsimol som si ze sa tam zapisuju aj rozne vydania distribucii, co je samozrejme super. ale nedalo by sa premenovat to na tej vrchnej liste a v menu na "Udalosti". myslim, ze to viac vystihuje, co tam navstevnik najde.
- Uzivatel - zase chybicka vo vrchnej liste. v ponuke uzivatel mi vyskakuje aj "vlozit clanok" a "vlozit odkaz" - sice mi to hodi 404, ale zbytocne to matie.
- pravdepodobne chcete este popracovat na fore a prehazdat nejako temy (napr."100 % Funkčný Hardware v Linuxe") do kategorie "LINUX - kompatibilný hardvér".
- Odkazy - toto je tiez pravdepodobne v stadiu riesenia. ale bolo by fajn keby tych odkazov pribudlo a keby tam boli aj klucove odkazy ako kernel.org, freshmeat.net, sourceforge, distrowatch,...
- Ankety - casom, ked bude ankiet vela zacne byt nepouzitelne (chap dost nepohodlne) vyberat nejaku anketu z toho vysuvacieho zoznamu. odporucam to prerobit na nejaky normalny, pekny, textovy zoznam odkazov na dane ankety (trebars aj tabulku).
- Foto - absolutne nechapem hierarchii, je to neprehladne a skarede. vlastne nechapem ani funkcii.
- a este Uvod - lezie mi tam na nervi ten javascriptovy box, zaprve to deformuje obrazky a zadruhe je to animovane a na mna osobne to posobi rusivo
Este dodam, ze inak sa mi novy linuxovy portal LinuxON.sk velmi paci. A preto chvalim snahu celeho LinuxON timu a zaroven im dakujem.
Wau, skusim odpovedať ako ten ktorý vie viac.
Doména bola dohodou, LinuxOS s tym nema nic a podobnosť je naozaj len náhodná.
Udalosti = podujatia...Niečo sa s tým dá spraviť, Asi sa spraví kategória pod jedným názvom s rozbalením na distribúcie a podujatia ako také
Uzivatel ktory nema prava autora nemoze vkladat clanky navody ani spravy. Tie moze odosielat do redakcie alebo nam na maily. Opravime, bud dame moznost pisat spravy a novinky uzivatelom vsetkym, alebo to zmizne pre "neautorov". Velmi vhodna pripomienka.
Fórum a témy sú v štádiu rozrobenia, je možnosť všimnúť si malý rozdiel už pri vrchnom menu Fórum kde sa doplňuje obsah (to bude akýsi slovník, rozcestník alebo jednoducho sa tam budú dať nájsť info o hw a sw). Forum a témy sa prerobia
Odkazy - rieši sa, bolo by dobré vložiť sem dôležité odkazy a my ich doplníme. Kľudne do tejto témy, ja riešim články a všetko okolo portálu, zháňam možné ceny pre súťaž atď, Róbert (trebor) okrem vlastnej práce tiež portál a je hlavným programátorom. Takže ako stíhame sme radi. Ešte raz, treba nám pomôcť budeme radi.
Ankety sú celkom fajn, na uvodnej je vždy aktuálna anketa, ktorá je prioritná. No uvidíme. Nie je to prvoradé.
Foto - pracuje sa, ide o upload vašich screenov a desktopov, a tu budu aj zverejnene fotogaleria k článkom.
Uvodny box, ..nie kazdemu sedi, myslim ze si prvy ktory sa na to ozval, mozno ostatny tiez, mne osobne sa zdá byť vysoko informatívny a trochu iný, nestaticky a tým pádom som skôr za to nechať ho a nemeniť.
...neoficialne. Odpuste chyby, nezmysli atd, zena spi akeby vedela ze pisem v noci zabije ma

. Velmi pekne ti dakujeme za kazdú pripomienku a sme nesmierne štastný že sa ti portál páči. Verím že bude dobre slúžiť. KAždá pripomienka je pre nas vzacna a je dobre o nej vediet. Chcem upozorniť že na portali sa stale pracuje, stale sa niečo rieši (viditelne to vidim len ja a trebor). Ked sa vsetko spravi, myslim ze kazdy si pride na svoje. Velmi dakujeme za kazdu pomoc, clankom, navrhom, pripomienkou, spravou. Prosim preto o strpenie, ak nieco nie je podla vasich predstav. Nasa snaha je obrovska a myslim ze to je aj vidiet.
Ešte raz ti velmi pekne dakujem za pochvalu aj pripomienky. Tomas Hanzel - sefredaktor timu LinuxON.sk.