Webchat IRC #linuxon
Streda, 8. február 2012 Meniny majú: Dnes: Zoja Zajtra: Zdenko
Slovak English French German Hungarian Italian Polish Russian Spanish

LinuxON.sk - Linux a OpenSource portál

Veľkosť písma

Šírka

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma
  • Strana:
  • 1

TÉMA: RSS feedy na LinuxON.sk

RSS feedy na LinuxON.sk 19.11.2009 20:52 #2840

• hikikomori82
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
Feed oznaceny ako Uvod s adresou www.linuxon.sk/index.php?format=feed&type=rss je to asi RSS 2.0 a podporuje aj zobrazovanie autora takze pekne vidno kto je autor, nadpis je citatelny, napr:

Ako to funguje - štart systému Linux
by Táto e-mailová adresa je chránená pred spambotmi. Ak ju chcete vidieť, je potrebné aby ste mali zapnutý JavaScript. (Oliver Kindernay)

V RSS (alebo to je atom alebo len nie je vyplneny autor) k foru www.linuxon.sk/forum/fb_rss vyzera to takto:

Predmet: Ako to funguje - štart systému Linux - vložil(a): joka

Mohli by ste to nejak zjednotit.

Tiez by som uvital samostatny feed len na novo zalozene temy vo fore lebo teraz tam su aj reakcie, momentalne to asi neni problem ale ked bude viac tem tak uz sa v tom nove temy stratia. Aktualny feed by som nechal tak ako je, len by som pridal feed len s novymi temami. Kazda tema v tom feede bude len raz.

Re:RSS feedy na LinuxON.sk 19.11.2009 22:24 #2843

• TomasHanzel
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • OpenSuSE + KDE 4,5, GNOME 3
hikikomori82 napísal:
Feed oznaceny ako Uvod s adresou www.linuxon.sk/index.php?format=feed&type=rss je to asi RSS 2.0 a podporuje aj zobrazovanie autora takze pekne vidno kto je autor, nadpis je citatelny, napr:

Ako to funguje - štart systému Linux
by Táto e-mailová adresa je chránená pred spambotmi. Ak ju chcete vidieť, je potrebné aby ste mali zapnutý JavaScript. (Oliver Kindernay)

V RSS (alebo to je atom alebo len nie je vyplneny autor) k foru www.linuxon.sk/forum/fb_rss vyzera to takto:

Predmet: Ako to funguje - štart systému Linux - vložil(a): joka

Mohli by ste to nejak zjednotit.

Tiez by som uvital samostatny feed len na novo zalozene temy vo fore lebo teraz tam su aj reakcie, momentalne to asi neni problem ale ked bude viac tem tak uz sa v tom nove temy stratia. Aktualny feed by som nechal tak ako je, len by som pridal feed len s novymi temami. Kazda tema v tom feede bude len raz.

Zistím, čo sa dá robiť, ale RSS 2 sú naozaj lepšie. Dáme vedieť.
Close the Windows, Open Source

Re:RSS feedy na LinuxON.sk 27.11.2009 14:57 #2992

• hikikomori82
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
Vsimol som si ze v tomto RSS feede su udalosti a podujatia

www.linuxon.sk/podujatia/eventlist?format=feed&type=rss

Neviem ci je dobre pisat tam ako udalosti nove verzie programov a distier lebo toho je strasne vela a ked nahodou v nejakom meste skutocne linuxove podujatie tak sa to medzi ostatnymi strati, navrhujem rozdelit na 2 feedy:

1. Nove verzie programov a distribucii
2. Linuxove podujatia

Re:RSS feedy na LinuxON.sk 27.11.2009 21:25 #2997

• trebor
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • SABAYON 64bit KDE
Súhlas, ale, teraz je tam 5 podujatí (udalostí). A dobré podujatia určite spropagujeme aj bannermi. Nie je problém to potom rozdeliť keď bude treba.
Tvorba internetových stránok - redakčný systém Joomla - voľnešíriteľný softvér.

Re:RSS feedy na LinuxON.sk 29.12.2009 12:20 #3612

• hikikomori82
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
Inak este stale do RSS feedov idu vsetky prispevky. Ostatne portaly (linuxos.sk, abclinuxu.cz, root.cz) to maju tak ze sa zobrazuje len prvy prispevok z kazdeho topicu. Jednotlive odpovede na dany topic sa uz v RSS nezobrazuju resp. maju svoj vlastny RSS kanal. Popravde toto je posledna vec co ma tu irituje.

Re:RSS feedy na LinuxON.sk 29.12.2009 13:15 #3613

• trebor
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • SABAYON 64bit KDE
Inak este stale do RSS feedov idu vsetky prispevky. Ostatne portaly (linuxos.sk, abclinuxu.cz, root.cz) to maju tak ze sa zobrazuje len prvy prispevok z kazdeho topicu. Jednotlive odpovede na dany topic sa uz v RSS nezobrazuju resp. maju svoj vlastny RSS kanal. Popravde toto je posledna vec co ma tu irituje.

Mrknem sa nato, v priebehu týždňa.

Re:RSS feedy na LinuxON.sk 08.01.2010 20:30 #3840

• hikikomori82
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
Neviem preco, ale teraz uz sa pre zmenu povodne topici vobec nezobrazuju, len komentare na ne. Napr. toto:

www.linuxon.sk/forum/55-komentare-ku-cla...ej-ako-15-minut#3837

je prvy komentar. Je vo feede ale povodna tema tam vobec neni.

Re:RSS feedy na LinuxON.sk 08.01.2010 21:17 #3841

• trebor
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • SABAYON 64bit KDE
V nastaveniach Kuneny sú 2 možnosti na RSS. Mal som nastavenú prvú, druhá z nejakeho dôvodu nezobrazuje rss vôbec. Tak som to vrátil naspať a skratil som aspon rss z 1 mesiaca na 1 týždeň. S časový dôvodov som nepátral kde to viazne. Ešte sa k tomu vrátim.
  • Strana:
  • 1
Doba nahrávania stránky: 0.50 sekúnd
Navigácia Forum
Internetový portál pre užívateľov, fanúšikov, záujemcov operačného systému linux a voľne šíriteľného softvéru. Viac... | Podporte nas... | Reklama Partneri: www.megainzercia.eu
LinuxOn.sk IRC Buďte s nami aj na IRC. #linuxon@irc.freenode.net
Ako nato sa dočítate tu alebo použite IRCwebchat
 Hostia: 1353