Webchat IRC #linuxon
Utorok, 7. február 2012 Meniny majú: Dnes: Vanda Zajtra: Zoja
Slovak English French German Hungarian Italian Polish Russian Spanish

LinuxON.sk - Linux a OpenSource portál

Veľkosť písma

Šírka

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma

Pidgin a ICQ
(1 prehliadajúci) (1) hosť
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Pidgin a ICQ

Pidgin a ICQ 27.04.2010 21:40 #5225

• BiZoN
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Senior Boarder
Ahojte

Má niekto z vás ten problém, že pri prihlásení z účtu na Pidgine, či už ICQ, alebo Jabber Vám ICQ zoznam zobrazuje len ako čísla? Nedá sa nejak nastaviť, aby si sťahoval aj mená ICQ kontaktov?

Doteraz ma to netrápilo ale môj zoznam sa trochu rozšíril a už sa v tom neviem orientovať. Ďakujem.

Re:Pidgin a ICQ 29.04.2010 19:34 #5239

• TomasHanzel
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • OpenSuSE + KDE 4,5, GNOME 3
BiZoN napísal:
Ahojte

Má niekto z vás ten problém, že pri prihlásení z účtu na Pidgine, či už ICQ, alebo Jabber Vám ICQ zoznam zobrazuje len ako čísla? Nedá sa nejak nastaviť, aby si sťahoval aj mená ICQ kontaktov?

Doteraz ma to netrápilo ale môj zoznam sa trochu rozšíril a už sa v tom neviem orientovať. Ďakujem.

Čo to je za účet? Jabber, Jabbim, Jabbear...

Ja mám Jabbear a tiež nastavené ICQ v Pidgine. Rovnaký "problém". Musel som každého ohlásiť, nech sa predstaví a popísal som ich v nastavení.

Odvtedy do funguje ako má.
Close the Windows, Open Source

Re:Pidgin a ICQ 29.04.2010 20:11 #5240

• xchg
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Platinum Boarder
TomasHanzel napísal:
BiZoN napísal:
Ahojte

Čo to je za účet? Jabber, Jabbim, Jabbear...

Ja mám Jabbear a tiež nastavené ICQ v Pidgine. Rovnaký "problém". Musel som každého ohlásiť, nech sa predstaví a popísal som ich v nastavení.

Odvtedy do funguje ako má.

No on asi nema icq cez jabber transport.
Ved ked das pravym a info tak tam mas info o tom kto to je a mozes si kontakt premenovat. Ale mne to na icq robieval pidgin sam
  • Strana:
  • 1
Doba nahrávania stránky: 0.32 sekúnd
Navigácia Forum
Internetový portál pre užívateľov, fanúšikov, záujemcov operačného systému linux a voľne šíriteľného softvéru. Viac... | Podporte nas... | Reklama Partneri: www.megainzercia.eu
LinuxOn.sk IRC Buďte s nami aj na IRC. #linuxon@irc.freenode.net
Ako nato sa dočítate tu alebo použite IRCwebchat
 Hostia: 1564  a člen: 1