Vitajte,

Nova instalcia Debianu
(1 zhliadnutí) (1) hosť
Dole
Prispieť do témy
Založiť novú tému
Stránka: 12
Téma: Nova instalcia Debianu
Re:Nova instalcia Debianu Pred 2 mesiacov, 2 týždňov Karma: 3
no tak dopisane a "sudo su" uz funguje. v tom nautiluse som si to po dlhsiom hladany nastavil. dost ma stale sere ta klavesnica. je tam navyber len ta qwerty potom este jedna s nejakou zmenou v / a potom uz len ta qwertz, entended backslash v ktorej niesu potom obydve ().

ale i tak dik moc. este to bude dlhy boj nastavovat si debian tak, aby som tomu chapal a vedel v tom pracovat ako v ubuntu.
Opíšte bezpečnostný kód   
POZNÁMKA: Aj keď tlačítka úprav a emotikoniek nie sú zobrazené, je možné text formátovať pomocou priameho zápisu tagov.
Eric
Ubuntu 10.04 Gnome
Expert Boarder
graphgraph
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
Pohlavie: Muž erik.fedor eric.fedor@gmail.com Miesto: Púchov Narodeniny: 10/27
Reply Quote
Cogito, ergo sum.
Myslím, teda som.
-----------------------------------
som lama, ja to viem, ale uz to nezmenim

Reklamný panel
Re:Nova instalcia Debianu Pred 2 mesiacov, 2 týždňov Karma: 0
Hi Eric.

Ak máš o debian záujem a ovládaš písanú angličtinu tak toto ti určite pomôže, nájdeš tam množstvo zaujímavých informácií a návodov.
www.togaware.com/linux/survivor/survivor.html
Opíšte bezpečnostný kód   
POZNÁMKA: Aj keď tlačítka úprav a emotikoniek nie sú zobrazené, je možné text formátovať pomocou priameho zápisu tagov.
pajkl
Debian Lenny 5.0.5 - Gnome
Nováčik
graphgraph
Reply Quote

Re:Nova instalcia Debianu Pred 2 mesiacov, 1 týždeň Karma: 3
Viete niekto pomoct s tou upravou jasu? nefunguje to cez klavesove skratky Fn + F5/F6 ako by to malo, a taktiez to nefunguje ani cez aplet v liste: Aplet jasu Správcu napájania 2.30.0
Ked to tam nastavim (pridam alebo uberem jas) nic sa nestane akurat na ikonke ukaze cervene kolecko preciarknute (nieco ako znacka zakaz statia ). poznate iny program co by to ovladal a fungoval by?
Opíšte bezpečnostný kód   
Eric
Ubuntu 10.04 Gnome
Expert Boarder
graphgraph
Pohlavie: Muž erik.fedor eric.fedor@gmail.com Miesto: Púchov Narodeniny: 10/27
Reply Quote
Cogito, ergo sum.
Myslím, teda som.
-----------------------------------
som lama, ja to viem, ale uz to nezmenim

Prispieť do témy
Založiť novú tému
Stránka: 12

O projekte LinuxON.sk

Internetový portál pre užívateľov, fanúšikov, záujemcov operačného systému linux a voľne šíriteľného softvéru. Viac...

LinuxON.sk je aj na facebooku